Στο Μάτι ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος-Τέλεσε τρισάγιο

Τρισάγιο τελέστηκε σήμερα το πρωί στην Αργυρά Ακτή στο Μάτι από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, στη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους στη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

Στιγμές συγκίνησης για όσους βρέθηκαν στο σημείο, συγγενείς των θυμάτων και πλήθος κόσμου, που ακόμα και σήμερα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους βρήκε.

Αμέσως μετά το τρισάγιο ο Οικουμενικός Πατριάρχης πέταξε στη θάλασσα ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα, πλάι σε στεφάνια συγγενών και φίλων.

Το «παρών», όπως αναφέρει το irafina.gr, έδωσαν στο τρισάγιο ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο τέως δήμαρχος και νυν γενικός γραμματέας Βασίλης Πιστικίδης, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης και ιερείς που συνοδεύουν τον Πατριάρχη.

Το τρισάγιο τελέστηκε στην Αργυρά ΑκτήΤο τρισάγιο τελέστηκε στην Αργυρά Ακτή

Τρισάγιο στη μνήμη των 99 θυμάτων των πυρκαγιών της 23ης Ιουλίου στην ανατολική Αττική τέλεσε σήμερα το πρωί ο Οικουμενικός Πατριάρχης ΒαρθολομαίοςΤρισάγιο στη μνήμη των 99 θυμάτων των πυρκαγιών της 23ης Ιουλίου στην ανατολική Αττική τέλεσε σήμερα το πρωί ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Συγγενείς και φίλοι των θυμάτων έδωσαν το «παρών» Συγγενείς και φίλοι των θυμάτων έδωσαν το «παρών»

Υπόσχεση όλων να μην ξεχαστούν όσοι «έφυγαν» Υπόσχεση όλων να μην ξεχαστούν όσοι «έφυγαν»

Λευκά λουλούδια στο σημείο της τραγωδίας Λευκά λουλούδια στο σημείο της τραγωδίας

φωτογραφίες: intimenews ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣφωτογραφίες: intimenews ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ενα μπουκέτο τριαντάφυλλα στη μνήμη των 99 θυμάτων Ενα μπουκέτο τριαντάφυλλα στη μνήμη των 99 θυμάτων

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, απόψε ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα παραστεί στην τελετή βράβευσης από το Ελληνικό Κοινοβούλιο για τις δράσεις του υπέρ της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/448923/sto-mati-o-oikoymenikos-patriarhis-vartholomaios-telese-trisagio

προηγούμενο
επόμενο
more

Facebook Comments