Πως θα πάμε στην κηδεία του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα

Έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσουμε τον Κωνσταντίνο μας, Πέμπτη 8/11 ώρα 13:00 (τοπική)- Βουλιαράτες

Ο Σύλλογος του Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατιού ενημερώνει τα μέλη του καθώς και όλους τους φίλους του αδικοχαμένου συγχωριανού μας Κωνσταντίνου Κατσίφα πως η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη στις 13:00 (τοπική ώρα) στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατιού.

➡️ΑΘΗΝΑ:Ο Σύλλογος, όπως έχει ήδη ενημερώσει, έχει ναυλώσει λεωφορεία ώστε όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στη νεκρώσιμη ακολουθία προς την τελευταία κατοικία του παιδιού μας!! 
Το κόστος των εισιτηρίων είναι 30€ με επιστροφή.

Παρακαλούμε θερμά όσοι δεν έχουν κάνει κράτηση και επιθυμούν να έρθουν να δηλώσουν υπεύθυνα τη συμμετοχή τους στα παρακάτω τηλέφωνα:
📞Παναγιώτης Βλάχος : 697 9566440
Αλέξανδρος Μπούνταλης : 694 2497227
Νίκος Γκάζικας : 698 6924779

🔴Ημερομηνία Αναχώρησης : 07/11/2018
Ώρα Αναχώρησης : 21:30
Ημερομηνία Επιστροφής : 08/11/2018
Ώρα Επιστροφής : Μετά την κηδεία

🔴Σημείο συνάντησης, αναχώρησης και επιστροφής ορίζεται ο Σταθμός Λαρίσης!!!

🔵Αν κάποιος επιθυμεί και δεν μπορεί για οικονομικούς λόγους να μεταβεί, ο σύλλογος “ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ” Καροκιού – Βόρειου Ηπείρου, στην Αθήνα, δύναται να καλύψει το κόστος μετακίνησης για 10 άτομα (300€)
📞 Επικοινωνήστε για λεπτομέρειες: 6977851475

➡️ΛΕΥΚΑΔΑ: Συντόνιζε ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Ν.Λευκάδας
📞Επικοινωνήστε για λεπτομέρειες:6944611467 & 6974691294

➡️ΛΑΡΙΣΑ: Συντονίζει ο Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας “Ο Πύρρος”
📞Επικοινωνήστε για λεπτομέρειες:6974190991 (Οδυσσέας) & 6976618381 (Ορέστης)

➡️ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Συντονίζει η ΣΦΕΒΑ Θεσσαλονίκης
📞Επικοινωνήστε για λεπτομέρειες: (Φιλόθεος Κεμεντζετζίδης,6932306904

Όσοι Ελλαδίτες φίλοι επιθυμείτε να παραστείτε στην κηδεία, να σας ενημερώσουμε πως ΔΕΝ χρειάζεται διαβατήριο, η Αστυνομική Ταυτότητα αρκεί (όπως και για τους Βορειοηπειρώτες).
📌Σε περίπτωση που κάποιος έχει παλιού τύπου ταυτότητα θα χρειαστεί Διαβατήριο

📌Όσοι θα μεταβείτε με αυτοκίνητο χρειάζεστε: Δίπλωμα – Άδεια, Ασφάλεια, και Πράσινη Κάρτα, η οποία εκδίδεται δωρεάν από την ασφαλιστική σας.

Το χωρίο Βουλιαράτες είναι μια ευθεία γραμμή από το Τελωνείο της Κακαβιάς σε απόσταση 6 χιλιομέτρων.

Παρακαλούμε να κοινοποιηθεί από όλους ώστε να δώσουμε βροντερό παρών και να στείλουμε το δικό μας μήνυμα για τον τόπο και τη πατρίδα μας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη του Κώστα μας!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: Αυτόνομη Βορείου Ηπείρου

Πηγή:https://no2idcardgr.blogspot.com/2018/11/811-1300.html?fbclid=IwAR3SdCYc8RfXUKaOo0YueBViKOyfWqhFAzG83ZAU13yk__s2lk2gO9vcZeE 

Σημείωση Χώρας: Να δώσουμε όλοι μας ένα βροντερό παρών τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο, για να τιμήσουμε την μνήμη του και να δείξουμε σε όλους, εγχώριους και ξένους ότι η Βόρεια Ήπειρός ήταν, είναι και θα μείνει ελληνική. Λευτεριά και Ένωση με την Μητέρα Ελλάδα.

Προβλήματα δημιουργούν στα σύνορα οι Αλβανοί, για να εμποδίσουν την προσέλευση στην κηδεία του Κατσίφα

Σύμφωνα με πληροφορίες του europost.gr, που προέρχονται από Βορειοηπειρώτες, αλλά και άλλους Έλληνες πολίτες, που μετακινούνται προς τη Βόρειο Ήπειρο για να παραστούν αύριο στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, οι Αλβανικές αρχές έχουν πολλαπλασιάσει από σήμερα τους τελωνειακούς ελέγχους στις εισόδους από Ελλάδα προς Αλβανία. Με προφανέστατη την πρόθεση να εμποδίσουν την πρόσβαση του πλήθους των επισκεπτών, που συρρέει προς τους Βουλιαράτες και να αποθαρρύνουν και άλλους να προσέλθουν στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του europost.gr, με εντολές που προέρχονται απευθείας από το γραφείο του πρωθυπουργού Έντι Ράμα στους συνοριακούς σταθμούς Κακαβιάς και Κρυσταλλοπηγής  οι τελωνειακές αρχές κάνουν ό, τι μπορούν για να δημιουργήσουν προβλήματα στους εισερχομένους στην Αλβανική επικράτεια, δημιουργώντας μια εικόνα που δεν είναι καθόλου συνήθης.

Τα προβλήματα αναμένεται ότι θα ενταθούν τις επόμενες ώρες, καθώς εκατοντάδες πούλμαν και ΙΧ απ’ όλη την Ελλάδα κατευθύνονται προς τα σύνορα για να μπορέσουν οι επιβάτες τους να παραστούν στην αυριανή κηδεία του δολοφονηθέντος από την Αλβανική αστυνομία Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Πηγή: https://europost.gr/provlimata-dimioyrgoyn-sta-synora-oi-alvanoi-gia-na-empodisoyn-tin-proseleysi-stin-kideia-toy-katsifa/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments