Τεράστια κινητοποίηση από όλη την Ελλάδα για την κηδεία του Κ. Κατσίφα

Τεράστια είναι η κινητοποίηση των Ελλήνων, κυρίως βορειοηπειρωτών που ζουν στην Ελλάδα, προκειμένου να παραστούν το μεσημέρι της Πέμπτης (13.00 τοπική ώρα) στη νεκρώσιμος ακολουθία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Η κηδεία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στις Βουλιαράτες, ενώ θα ακολουθήσει η ταφή του στο κοιμητήριο του χωριού.

Συμπατριώτες και φίλοι απο ολη την Ελλάδα αναχωρούν για τους Βουλιαράτες για το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Κατσίφα 🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

Gepostet von Himara.gr am Mittwoch, 7. November 2018

Το μεσημέρι της Τετάρτης η σορός του 35χρονου έφτασε στο χωριό. Οι συγχωριανοί του Κωνσταντίνου Κατσίφα, μετέφεραν στα χέρια την σορό στο πατρικό του σπίτι, σκεπασμένη με την ελληνική σημαία, προκειμένου να ακολουθήσει ολονύχτιος θρήνος σύμφωνα με τα Χριστιανικά ήθη.

Στην κηδεία αναμένεται πλήθος κόσμου από την Ελλάδα. Ήδη έχουν αναχωρήσει λεωφορεία από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και τα Γιάννενα.

Μάλιστα, η κίνηση των λεωφορείων στην Αθήνα συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης, με πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται στον Σταθμό Λαρίσης, προκειμένου να παραστούν στο τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο.

Πηγή: http://www.mononews.gr/society/terastia-kinitopiisi-apo-oli-tin-ellada-gia-tin-kidia-tou-k-katsifa-me-poulman-anachoroun-apo-athina-pics

Πηγή βίντεο: https://www.facebook.com/himara1/?__tn__=kCH-R&eid=ARDzCTCFBgtJSBKYsQ8o3liNRq4qLiRmHeE_jm4Qjg_shn-lAsPOZtT9Yov_WD5MXAyfgLRg5GiOpNbg&hc_ref=ARSMTb6OFfqubGyIJmkqUFwWi-SrBw7oRdXxYiebMQPB9g-xTbocDATmphlea2V1oJQ&fref=tag&__xts__[0]=68.ARDF0ZecP3Op4KzfkpMF5jJYdgo_Jkg2PyjPeQpuoBhpsMt0_8s-CTB_Wu4Ulr-xAui_oXJrxUVP97I7LgapPwzExxLIUW2BrkcCh-wJwzYYQaF9jty_ih_9dUZoYjtWnRG_yH-osBcuyVv_xj7RkIbOzTQQp_xqIN_DOGp0oIq9a4Vu8TUZPyhikEhAoNmvwoR91x6y7NCFuGBU7ubJ_8u_CyCKwKwX7r61Jjc Himara

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments