Κοιμήθηκε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος

Απεβίωσε πριν από λίγο ο μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος. Τον μητροπολίτη βρήκε συγγενικό του πρόσωπο στο σπίτι του στη Χαλκίδα χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο μητροπολίτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το μοιραίο.

O Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος γεννήθηκε στην Χαλκίδα το 1947. Μετά το τέλος των πανεπιστημιακών του σπουδών χειροτονήθηκε Διάκονος το 1973 και Πρεσβύτερος το 1974. Από το 1998 ανέλαβε την Γραμματεία της Συνοδικής Επιτροπής Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος, της Συνοδικής Υποεπιτροπής δια την χρηματοδότησιν των Χριστιανικών οικογενειών της Θράκης δια την απόκτησιν 3ου τέκνου, της Συνοδικής Υποεπιτροπής επί των Ολυμπιακών Αγώνων, της Συνοδικής Υποεπιτροπής Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Γάμου, Οικογενείας, Προστασίας Παιδιού και Δημογραφικού Προβλήματος. Επίσης εξελέγη Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Τάσος Γεωργιάδης». Για την πλούσια κοινωνική του δράση έχει βραβευθεί από το Εμπορικό Επιμελητήριο Νομού Ευβοίας και πρόσφατα από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Μητροπολίτης εξελέγη την 28η Φεβρουαρίου 2006.

Ανδρέας Λουδάρος

Πηγή: https://orthodoxia.info/news/%CF%80%CE%AD%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B9/

Σιάτιστα: Κλαίνε οι κληρικοί: «Δε θα βρούμε άλλον Παύλο» – Κεραυνός εν αιθρία η είδηση ότι εκοιμήθη ο μακαριστός Μητροπολίτης Παύλος

Κλαίνε οι κληρικοί στη Μητρόπολη Σισανίου & Σιατίστης «Δε θα βρούμε άλλον Παύλο». Κεραυνός εν αιθρία η είδηση ότι εκοιμήθη ο μακαριστός Μητροπολίτης Παύλος.  Δείτε τις εικόνες που μας μετέφερε πριν από λίγο ο Θ. Πεσνικάς από το Ράδιο Σιάτιστα 95,7.

Πηγή: http://kozan.gr/archives/156968?fbclid=IwAR2o1qgLwXmc9hvEtWFvKySheDUaQeEja1XIquJ9jI1OVSTYUSxGjp7Yuk4

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments