«Θέλουν τα παιδιά σας γκαρσόνια της Ευρώπης και σκλάβους των ισχυρών»

«…Τιμιότερον εστί η Πατρίς και για αυτό αγωνίστηκε για αυτήν την Πατρίδα, δεν άφησε άλλους να αγωνιστούν αλλά θέλησε να γίνει μέτοχος και μέρος αυτού του αγώνα και έγινε και σφράγισε τη μαρτυρία της συνειδήσεως του με το αίμα του μαρτυρίου του.

Αυτοί είναι οι πραγματικοί μας ήρωες αυτά είναι τα αρχέτυπα μας. Τέτοια παραδείγματα πρέπει να διδάσκουμε στα παιδιά μας. Το είπατε προηγουμένως, αυτό το κομμάτι της ιστορίας και άλλα κομμάτια, επιχειρούν να τα σβήσουν.

Τα παιδιά μας να μη μάθουν ούτε για το 21, ούτε για τον μακεδονικό αγώνα, ούτε για τίποτα από όλα αυτά, σας το ξαναείπα, γιατί Θέλουν τα παιδιά σας, τα γκαρσόνια της Ευρώπης & τους σκλάβους των ισχυρών, αν εσείς συμφωνείτε τότε αφήστε τα να γίνουν, αν όχι όμως είστε εσείς που θα ξαναφτιάξετε το κρυφό σχολειό μέσα στα σπίτια σας, για να μάθουν τα παιδιά σας αυτά που τους κρύβει η επίσημη ελληνική πολιτεία.

Για αυτό λοιπόν θα ταίριαζε τελειώνοντας ο λόγος των Αρχαγγέλων “στώμεν καλώς στώμεν μετά φόβου”, όλοι όρθιοι γιατί πραγματικά όταν έχεις την αλήθεια την ιστορία την ζωή, τότε δεν λυγίζεις, είσαι όρθιος, παλεύεις και στο τέλος νικάς.

Ο θάνατος ενός ανθρώπου ξύπνησε την κοιμισμένη τότε Ελλάδα. Και να ευχηθούμε αυτό που έζησε και ο Παύλος Μελάς, ότι το κράτος των Αθηνών αδιαφορούσε για όλες τις υπόλοιπες περιοχές, γιατί γίνεται και σήμερα, έτσι λοιπόν να νιώσουμε ότι όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι για την ιστορία μας, για τη ζωή μας, για την πατρίδα μας, κανείς δεν μπορεί να καθίσει στις κερκίδες, όλοι οφείλουμε να είμαστε στο στίβο του αγώνα και να αγωνιζόμαστε με την παρουσία μας με την συνείδηση μας ζωντανή και να μην γλυκαθεί η συνείδηση μας από ψευτο-δεκάρες που θα επιχειρήσουν να μας δώσουν και τις οποίες μας παίρνουν σε χιλιάδες μετά από άλλη μεριά».

Απομαγνητοφώνηση Χώρα Του Αχωρήτου

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments