Πέθανε ο Κώστας Ευριπιώτης

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο ηθοποιός  σε ηλικία 56 ετών ο Κώστας Ευριπιώτης ο οποίος έπασχε από καρκίνο και τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Το τελευταίο 15νθήμερο ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για τον αγαπημένο ηθοποιό και τους οικείους του καθώς είχε πέσει σε κώμα. Όμως επανήλθε για λίγο και για ακόμα μία φορά οι δικοί του άνθρωποι ήλπιζαν σε ένα θαύμα.

Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του σημείωνε συνεχώς επιδείνωση μέχρι και χθες το βράδυ, οπότε και οι θεράποντες γιατροί του ενημέρωσαν τους δικούς του ανθρώπους πως είχε σβήσει κάθε ελπίδα και πως ήταν πλέον θέμα ωρών να συμβεί το μοιραίο καθώς έπεσε σε βαθύ κώμα.

Ο Κώστας Ευριπιώτης ήταν ηθοποιός της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του θεάτρου.

Γεννήθηκε στην Ηλιούπολη της Αθήνας το 1963. Ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέλφια του και ο πατέρας του ήταν εργάτης. Στην ηλικία των 17 ετών “έχασε” τον μεγαλύτερο αδελφό του, γεγονός που τον ώθησε στο να γίνει πιο εκφραστικός στη δουλειά του.

Έκανε τα πρώτα του θεατρικά βήματα μαζί με τον ηθοποιό Νάσο Κεδράκα, ο οποίος είχε ένα θεατρικό εργαστήρι στη γειτονιά του, και τον παρότρυνε να γραφτεί στη δραματική σχολή Θεοδοσιάδη. Έγινε επαγγελματίας ηθοποιός το 1981.

Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε δεκάδες τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές όπως τις: «Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία», «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του», «Οι επικίνδυνοι» (μια διαμαρτυρία), «Μπαμ μπαμπάς και μπέμπα», «Μια γυναικάρα στα μπουζούκια», «Μπίζνες στα βαλκάνια», «SafeSex», «Εργαζόμενη γυναίκα», «Σεσουάρ για δολοφόνους», «Άντρες έτοιμοι για όλα», «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο1», «Άντρες έτοιμοι για όλα», «Οι πράσινες, οι κόκκινες, οι θαλασσιές οι τσούχτρες», «Έλα να… γυμνωθούμε ντάρλινγκ», «Οι γαμπροί της Ευτυχίας», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», «Μαζί τα φάγαμε» και άλλες. Στη συνείδηση του κοινού έμεινε για τον τηλεοπτικό του ρόλο ως ο «παλιός »σμηνίτης «Γεώργιος Βλάχος» στην επιτυχημένη κωμική σειρά του ANT1 «Της Ελλάδος τα παιδιά».

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η ηθοποιός Καίτη Φίνου με ανάρτηση στο facebook.

Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, πήγαινε πιο συχνά στην εκκλησία και λόγω του θέματος υγείας, πίστεψε ακόμα περισσότερο στο Θεό.

Τον Μάρτιο μάλιστα, είχε τα γενέθλιά του, τα οποία τα γιόρτασε με την οικογένειά του στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλευόταν.

Η μάχη με τον καρκίνο

Ο «παλιός» (ρόλος στο αγαπημένο σήριαλ «Της Ελλάδος τα παιδιά») πολέμησε την επάρατη νόσο στον πρώτο όροφο του «Σπηλιοπούλειου» νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός τον τελευταίο ένα περίπου χρόνο έκανε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις προσπαθώντας να βγει νικητής.

Ο γνωστός ηθοποιός έδινε μάχη για τη ζωή του, έχοντας δίπλα του τη σύντροφό του Λίλιαν Μπότση, την αδερφή του, την πρώην σύζυγο του Βάλια Κωστοπούλου καθώς και τα δυο του παιδιά τον Αδαμάντιο και τον Ίωνα από τον γάμο του μαζί της. 

Κώστα…….Πόσο λίγα τα λόγια….Καλό ταξίδι….??

Gepostet von Καίτη Φίνου am Donnerstag, 30. Mai 2019

Πηγές:

https://www.newsbomb.gr/ellada/story/986419/ektakto-pethane-o-kostas-eyripiotis-thlipsi-gia-ton-agapimeno-ithopoio

https://www.cnn.gr/news/ellada/story/178792/pethane-o-kostas-eyripiotis

https://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/588918/pethane-o-kostas-eyripiotis

https://www.life-events.gr/gegonota/efyge-o-ithopios-kostas-evripiotis/

https://www.lifo.gr/now/greece/239386/pethane-o-kostas-eyripiotis 

https://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/593488/kostas-eyripiotis-oi-teleytaies-stigmes-sto-nosokomeio-photos 

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments