Αγγελόπουλος-Παπαδημητρίου: Μάρτυρες σε θαύμα στους Αγ. Ισιδώρους στο Λυκαβηττό

Ένα θαυμαστό γεγονός έζησαν στους Αγίους Ισιδώρους στο Λυκαβηττό, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Σύμφωνα με το  «Λοιπόν» η παρουσιάστρια και ο νικητής του «Survivor 1» ανήμερα της Σταυροπροσκυνήσεως επισκέφθηκαν το εκκλησάκι και τον Πάτερ Δημήτριο και έμειναν έκπληκτοι με αυτό που αντίκρισαν.

Μία 30χρονη γυναίκα με αυτοάνοσο που της δημιούργησε κινητικά προβλήματα στο δεξί πόδι, περπάτησε μετά το σταύρωμα με τον θαυματουργό Σταυρό από τον ιερέα.

Οι χιλιάδες πιστοί που βρέθηκαν εκεί, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν στα μάτια τους και ξέσπασαν σε κλάματα και χειροκροτήματα, ενώ το ίδιο συγκλονισμένη ήταν και η 30χρονη κοπέλα.

Ο πατέρας Δημήτριος διάβαζε τον Τίμιο Σταυρό μέχρι τις 4 τα ξημερώματα, καθώς ο κόσμος ξεπέρασε τις 8.000.

Ανάμεσα στους πιστούς που βίωσαν ρίγη συγκίνησης βλέποντας το θαύμα μπροστά στα μάτια τους και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μαζί του και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ντυμένοι απλά, βρέθηκαν ανάμεσα στους εκατοντάδες πιστούς περιμένοντας υπομονετικά την ευλογία από το θαυματουργό Σταυρό από τον πατέρα Δημήτριο.

Ο Γιώργος και η Ντορέττα έμειναν εκεί όλη την νύχτα και παρακολουθούσαν με ιδιαίτερη προσοχή όσα διαδραματίζονταν.
Δεν ήταν και λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια και ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα, ειδικά όταν μίλησε με την 30χρονη γυναίκα.

Ο Γιώργος, όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, έχει το οφείλει στο Θεό, αφού από εκεί αντλεί την ψυχική δύναμη που χρειάζεται.

Πέρυσι, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Ισιδώρου του Πηλουσιώτου, ο Γιώργος βρέθη­κε στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό και προσκύνησε την εικόνα, η οποία, όπως λένε αρκετοί πιστοί, έχει κάνει πολλά θαύματα.

Τότε, ο πρωταγωνιστής του «Τατουάζ» έμεινε εκεί μέχρι το ξημέρωμα για να βοηθήσει τον πα­τέρα Δημήτριο και να φροντίσει τους χιλιάδες πιστούς που βρέθηκαν εκεί, ενώ αφιέρωσε το έπαθλο του στην Παναγία.

Έτσι έγινε και την Κυριακή της Σταυροπροσκυνή­σεως φέτος, μόνο που τώρα δεν πήγε μόνος, αλλά με την Ντορέττα Παπαδη­μητρίου. Και αυτή τη φορά ο Ντάνος έμεινε εκεί όλη τη νύχτα.

Ο Ντάνος έχει ιδιαίτερη σχέση με την συγκεκριμένη εκκλησία και τον πατέρα Δημήτριο, αφού είναι εδώ και καιρό ο πνευματικός του. Είναι αρκετές οι φορές, που ο Γιώργος πάει στο εκκλησάκι και βοηθάει τους προσκυνητές και τους μοναχούς.

Πηγές:

https://www.gossip-tv.gr/showbiz/gallery/585929/aggelopoylos-papadimitrioy-eginan-martyres-se-thayma-stoys-ag-isidoroys-sto-lykavitto

https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/giorgos-aggelopoulos-ntoretta-papadimitriou-martyres-se-thayma-stous-agious-isidorous-sto-lykavitto/

https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/o-giorgos-aggelopoulos-sto-tlife-o-xamos-pou-prokalese-to-vivlio-tou-oi-thaymastries-to-tatouaz-kai-5-pragmata-pou-den-ksereis-gia-ekeinon-vinteo/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments