Site icon ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΧΩΡΗΤΟΥ

Το άγνωστο τάμα του Κυριάκου! Η επίσκεψη-αστραπή στην Τήνο και το «ευχαριστώ» στην Παναγία

Την Τήνο επισκέφθηκε το Σάββατο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και αυτό γιατί είχε ένα τάμα στην Παναγία να τον αξιώσει να αναλάβει τα ηνία της χώρας για να μπορέσει, όπως έλεγε στους δικούς του ανθρώπους, να ξαναφέρει την ελπίδα και μια νέα πνοή στον τόπο μετά τον «τυφώνα ΣΥΡΙΖΑ».

Το τάμα του εισακούστηκε, εξελέγη άνετα πρωθυπουργός και τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr ήρθε η ώρα να το εκπληρώσει στην Παναγία της Τήνου, ένα νησί με το οποίο η οικογένεια έχει στενούς δεσμούς και διατηρεί και σπίτι.

Ο κ. Μητσοτάκης αναχώρησε στις 4 μμ μαζί με την οικογένειά του με πλοίο από το λιμάνι της Ραφήνας και θα επιστρέψει αύριο Κυριακή. 

Αμέσως μετά την άφιξή του στο νησί, ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στον ναό της Παναγίας κατά την ώρα του Εσπερινού, όπου τον υποδέχθηκε ο μητροπολίτης Σύρου και Τήνου, Δωρόθεος.

Σε κλίμα κατάνυξης, ο πρωθυπουργός προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας, ενώ στη συνέχεια ασπάστηκε και την εικόνα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, που έχουν αφιερώσει στον Ναό της Παναγίας οι γονείς του.

Το πρωί είχε σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου και συζητήθηκαν οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, η υλοποίηση του σχεδίου της κυβέρνησης για τις μεταρρυθμίσεις και η δημοσιονομική αποτύπωση του τρέχοντος και του επόμενου χρόνου.

Πηγές:

https://patkiout.gr/epikairotita/mono-sto-patkiout-to-agnosto-tama-toy-kyriakoy-i-episkepsi-astrapi-stin-tino-kai-to-quot-eycharisto-quot-stin-panagia/

https://www.athensmagazine.gr/article/news/politikh/413049-kyriakos-mhtsotakhs-ston-esperino-ths-thnoy-brethhke-o-prwthypoyrgos

προηγούμενο
επόμενο
Exit mobile version