Παναγιώτης-Ραφαήλ: Αύριο, Πέμπτη, τού χορηγείται η πειραματική θεραπεία

Παιδάκι από την Κύπρο την έκανε ήδη – Κουράγιο η μια από την άλλη αντλούν οι οικογένειες.

Για αύριο, Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, έχει προγραμματιστεί η χορήγηση της πειραματικής θεραπείας στον Παναγιώτη-Ραφαήλ, ο οποίος δίνει τη δική του μεγάλη μάχη σε νοσοκομείο της Βοστόνης. Την ίδια θεραπεία είχε ακολουθήσει και ένα άλλο παιδάκι, ο Αντώνης από την Κύπρο.

Οι γονείς των δύο παιδιών μοιράζονται τώρα την ίδια αγωνία, σημειώνει σε σχετικό ρεπορτάζ ο Alpha. Τα παιδάκια που αγκάλιασαν όλη η Ελλάδα και η Κύπρος συναντήθηκαν στην πόλη των ΗΠΑ και γνώρισαν ο ένας τον άλλο.

Η μητέρα του μικρού Αντώνη, είπε: «Ετοιμάζεται για τη γονιδιακή θεραπεία, για τη μεγάλη του ημέρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ αισιόδοξοι. Ο κάθε γονιός που βρίσκει φως κι ελπίδα, είναι σαν να ξαναγεννιέται».

Η θεραπεία του Παναγιώτη-Ραφαήλ έχει προγραμματιστεί από τον διεθνούς φήμης ομογενή γιατρό, Βασίλη Δάρα, έχει προγραμματιστεί για αύριο, στη Βοστόνη. Ο Αντώνης την έχει ήδη λάβει και τώρα νοσηλεύεται για παρακολούθηση.

Η αισιοδοξία έχει επιστρέψει για τις δύο οικογένειες, που σε αυτήν τη χρονική συγκυρία αντλούν κουράγιο η μια από την άλλη.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/5670207/panagiotis-rafail-ayrio-pempti-toy-chorigeitai-i-peiramatiki-therapeia

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments