Αραβική άνοιξη, Ρωσικό καλοκαίρι και πυρηνικός χειμώνας

Αφορμή για να γραφεί το άρθρο που βρίσκεται μπροστά στα μάτια σας στάθηκε το πρόσφατο σχετικά γεγονός, όπου οι Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες (ΜIT) και η Μουσουλμανική Αδελφότητα προετοίμαζαν την λεγόμενη «Αιγυπτιακή Άνοιξη». Μετά από αυτή την αποκάλυψη, οι υπηρεσίες πληροφοριών μαζί με το Υπουργείο Εσωτερικών της Αιγύπτου έκαναν ένα κύμα συλλήψεων πολλών μελών της εν λόγω μουσουλμανικής αδελφότητας.

Ειδικότερα, οι αρχές της Αιγύπτου εντόπισαν τα ίχνη φυγόδικων Αιγυπτίων που από τουρκικό έδαφος ενορχήστρωναν, με τη βοήθεια της Τουρκικής ΜΙΤ, μια σειρά από τρομοκρατικές επιθέσεις στην Αίγυπτο. Όπως ανέφεραν οι Αιγυπτιακές αρχές, μετά από εντολή του Ερντογάν, τα μέλη της αιγυπτιακής οργάνωσης Hasm θα εκτελούσαν Αιγύπτιους αξιωματούχους και θα ξεσήκωναν τον κόσμο στις 25 Ιανουαρίου 2020. Εν τέλει, πάνοπλοι Αιγύπτιοι κομάντος συνέλαβαν αρκετά μέλη της εν λόγω οργάνωσης.
             
Τώρα. Ας πάμε πίσω στο χρόνο. Για μια περίπου δεκαετία. Σας υπενθυμίζω ότι «Αραβική Άνοιξη», γενικότερα, ονομάστηκε ένα πολύ δυνατό και μεταφερόμενο κύμα εξεγέρσεων, διαδηλώσεων και διαμαρτυριών που έλαβε χώρα στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Η αρχή έγινε στις 18 Δεκεμβρίου 2010 από την Τυνησία. Ή, δηλαδή, οκτώ περίπου μήνες μετά την ανακοίνωση της προσφυγής της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης και τα μνημόνια (23-4-2010) από τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Α. Παπανδρέου. Όχι τυχαία, από το ακριτικό Καστελόριζο. Όταν τότε, ογκώδεις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις με αιτήματα για περισσότερη δημοκρατία, μισθούς, διαφάνεια και διευρυμένες κοινωνικές ελευθερίες άνοιξαν τον δρόμο για την ανατροπή του καθεστώτος του Τυνήσιου προέδρου Μπεν Άλι.

Ως αφορμή για την έναρξη της εξέγερσης θεωρήθηκε η αυτοπυρπόληση ενός 26χρονου πλανόδιου πωλητή φρούτων και λαχανικών στην πόλη Σιντί Μπουζίντ της Τυνησίας. Αμέσως, η φλόγα της εξέγερσης μεταφέρθηκε σχεδόν σε όλα τα κράτη του αραβικού κόσμου. Οι κάτοικοι των κρατών αυτών, ο καθένας για ξεχωριστούς λόγους, δικές του εθνικές αιτίες και διαφορετικές ανά περίπτωση αφορμές, άρχισαν να ξεσηκώνονται εναντίον της καθεστηκυίας τάξης και των εχόντων και κατεχόντων.

Πριν από το έτος 2010, το κράτος του Σουδάν ήταν η μόνη Αραβική χώρα που είχε ανατρέψει με επιτυχία τα τοπικά δικτατορικά καθεστώτα τα έτη 1964 και 1985. Έκτοτε εκδηλώθηκαν εξεγέρσεις στην Τυνησία, την Αίγυπτο, εμφύλιος πόλεμος στη Λιβύη, εξεγέρσεις στο Μπαχρέϊν, τη Συρία (15-3-2011) και την Υεμένη.  Διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες, μαζικές απεργίες και μεγάλες πορείες έγιναν επίσης στην Αλγερία, το Ιράν, το Ιράκ, την Ιορδανία, το Μαρόκο, το Ομάν, τον Λίβανο, την Σαουδική Αραβία και την Μαυριτανία.

Κοινό γνώρισμα όλων αυτών των διαδηλώσεων και εξεγέρσεων ήταν οι μαζικές διαμαρτυρίες με συντονισμένες καμπάνιες, απεργίες, πορείες, καθώς και η χρήση των κοινωνικών δικτύων (Φέισμπουκ, Τουϊτερ, YouTube, κλπ): για την οργάνωση, την επικοινωνία και την ενημέρωση των πολιτών περί των προσπαθειών των κρατών για καταπίεση, εκμετάλλευση και λογοκρισία. Κοινό σύνθημα των όλων των διαδηλωτών στον Αραβικό κόσμο ήταν: «Ο λαός θέλει να πέσει το καθεστώς».

Λοιπόν. Ας κάνουμε εδώ μια σύντομη στάση. Ένα σύντομο και αναγκαίο πισωκοίταγμα. Ας θυμηθούμε κατ’ αρχήν ότι όλα αυτά τα έχουν προσχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια και στοχο-χρονο-διάγραμμα οι Σιωνο-Εβραίοι. Όχι οι Εβραίοι. Εδώ και δεκαετίες. Και αυτά τα γράφω ή τα αναφέρω, έχοντας πάρα πολλές, ξεκάθαρες και αδιάσειστες αποδείξεις (δείτε τα βιβλία μου: 1. «Σιωνισμός και ο προ των Πυλών Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος», 2019 και 2. «Πανθρησκεία: Η Λερναία ’Ύδρα της Νέας Τάξης»», είναι υπό έκδοση).

Και πλέον σήμερα, τα διεθνικά  γεγονότα και οι παγκόσμιες εξελίξεις είναι πια ορμητικές, καταιγιστικές. Γεωτεκτονικές. Και ναι, πράγματι: Υπάρχει και κινείται γρήγορα ένα γιγάντιο, υπόγειο και αθέατο για την ώρα παγκόσμιο πολεμικό τσουνάμι, που πυροδοτήθηκε κατά κύριο λόγο το έτος 2010: τόσο με την Αραβική Άνοιξη όσο ομοίως και με την είσοδο της Ελλάδας στα προγραμματισμένα σιωνιστικά μνημόνια.

Ήδη πια ζούμε και βλέπουμε, κατά το Αγιογραφικό, ότι η δεύτερη είδηση έρχεται πρώτη και πρώτη είδηση δεύτερη. Η διεθνής κατάσταση μοιάζει με μια βόλτα ενός αγνού ή αδαούς πολίτη με ένα κουτί σπίρτα στα χέρια που περπατά επάνω στην γιγαντιαία πυριτιδαποθήκη που λέγεται γη. Η σκοτεινή Νέα Τάξη Πραγμάτων ξεσάλωσε. Ξέφυγε. Οι απανταχού νεοταξίτες παγανιστές επελαύνουν. Κατά τους νεοταξίτες ταλμουδιστές και σατανο-αποκρυφιστές, ήδη από το έτος 1990 μπήκαμε επισήμως στην εποχή του Υδροχόου ή, δηλαδή, του εωσφόρου. Αφήνοντας πίσω χρονικώς την εποχή των Ιχθύων ή, δηλαδή, του Ιησού Χριστού. Μπήκαμε πλέον, με άλλα λόγια ή χωρίς άλλο, στην φρικτή εποχή του αναμενόμενου επίγειου αρμαγεδδώνα. Και μάλιστα δε, για τα καλά.

Τα προαιώνια και σιωνο-πρωτοκολλημένα σχέδια της ΝΤΠ φαίνονται πλέον και δια γυμνού οφθαλμού. Δεν χρειάζεται πια η μελέτη των γνωστών και περίφημων Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών. Όχι. Δεν χρειάζεται πλέον να χάσετε τον χρόνο σας άδικα. Κάντε καλύτερα μια βόλτα στην αυλή σας ή πάρτε ίσως ένα ζεστό τσάι με έναν φίλο σας. Αφού, αυτά που έγραψαν οι «σοφοί» και αυτό-καταραμένοι Εβραίοι καμπαλιστές τα βιώνουμε ήδη όλα. Τα ζούμε προδρομικά και βιωματικά στο πετσί μας. Διαδοχικώς και μέχρι κεραίας. Αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Και ναι, όντως: έτσι πράγματι έκαναν οι ίδιοι ανά τους αιώνες για τα εκάστοτε 30 αργύρια. Πλέον, τα διεθνικά πράγματα είναι όλα στη θέση τους για να μπούμε, και επίσημα πια, στην επόμενη φάση του εν εξελίξει και φοβερού Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Και πράγματι. Ενώ εμείς οι Έλληνες δικαιολογημένα έχουμε στραμμένη την γεωπολιτική προσοχή μας κυρίως στην Τουρκία, την Λιβύη, την Αίγυπτο και την Κύπρο, εντούτοις, οι διεθνείς Σιωνιστές εργάζονται πυρετωδώς, προετοιμάζοντας, υπογείως και αθεάτως όσο γίνεται τον πλανήτη για την επόμενη φάση του Γ’ ΠΠ: Που είναι πρώτα το μέγα συμβάν ή το θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο (λχ, τύπου Ιμίων) και στη συνέχεια ο βραχύβιος Ελληνο-Τουρκικός Πόλεμος. Κλπ. Όπου, κατά πάσα περίπτωση, αυτός ο πολύ σύντομος πόλεμος στο Αιγαίο θα γίνει η κεντρική αφορμή για το κλείσιμο των Στενών του Βοσπόρου από την Άγκυρα: πράγμα που θα προκαλέσει την άμεση και βίαια αντίδραση του σκληρού και άτεγκτου Πούτιν, που στη συνέχεια θα σαρώσει την Τουρκία μέσα σε πολύ λίγο χρόνο.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι Αμερικανοί στήνουν συνεχώς τα πολιτικά τους δόκανα για να πιάσουν μέσα τον δικό τους, αλλά ταυτοχρόνως υπερφίαλο, σκοτεινιασμένο, ελαφρύ και αλαζόνα Ερντογάν: Το φυσικό πρόσωπο-πυροκροτητή των επερχομένων γεγονότων. Τον άτυχο Αγαρηνό που θα διαλύσει την ίδια του την πατρίδα. Προς τούτο, οι ΗΠΑ έχουν αναγάγει, εδώ και 10 περίπου έτη, την Τουρκία σε βασική χώρα-εργαλείο στον πεδίο των διεθνών σχέσεων.

Πράγμα που σημαίνει, για τις σιωνο-ΗΠΑ, ότι η Τουρκία θα πρέπει έξυπνα και στοχευμένα να εγκλωβιστεί στρατηγικώς και να πνιγεί κυριολεκτικώς μέσα στην πολεμική, πυρηνική και θανατηφόρα αγκαλιά της Ρωσίας: Που την περίοδο των τελευταίων ετών ζει το δικό της ατέλειωτο «Ρωσικό Καλοκαίρι»:  Ή, δηλαδή, την ευπρόσδεκτη, την προγραμματισμένη και ελεγχόμενη επικυριαρχία του Ξανθού Γένους στην Μέση Ανατολή και όχι μόνον. Αυτό το προσχεδιασμένο και για πολλούς δήθεν ή τάχα ανεξήγητο διεθνικό γεγονός ή ρωσικό καλοκαίρι, εντοπίζεται ή φαίνεται ολοκάθαρα σε όλα τα γεωγραφικά σημεία που σχετίζονται με την άτυχη και έτοιμη προς διάλυση Τουρκία. Όσο ομοίως και με την σιωνο-προγραμματισμένη και αναμενόμενη ίδρυση του νέου Κουρδιστάν.

Τι εννοώ; Το εξής: Προσέξτε ότι η Τουρκία βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των βασικών πολεμικών προετοιμασιών και επιχειρήσεων του εν εξελίξει Γ’ ΠΠ που ήδη άρχισε στην Συρία στις 15-3-2011. Όπου: Ανατολικά, Βόρεια, Δυτικά και Νότια έχει τους πάντες εναντίον της. Και πλέον, βασικοί και σταθεροί σύμμαχοι του Ερντογάν είναι δύο διαβόητοι ανά την υφήλιο «γίγαντες»: η Παλαιστινιακή Χαμάς και ο Λίβυος Σάρατζ! Χωρίς άλλο, ναι: Η Τουρκία είναι πλέον και κατά κυριολεξία περικυκλωμένη από φανατικούς και μη εχθρούς.

Και αυτό φυσικά δεν είναι ένα απλό ή κάποιο τυχαίο γεγονός. Δεν υπάρχει τύχη ή κάτι ανάλογο στα διεθνή θέματα και καταστάσεις. Όχι. Κάθε άλλο. Για τους Σιωνιστές, η Τουρκία πρέπει κυριολεκτικά να πετσοκοφτεί, να τσουρουφλιστεί από τις γίγα-βόμβες της Ρωσίας και εισέτι να εκλείψει κατά ένα μεγάλο μέρος από τον παγκόσμιο γεωγραφικό χάρτη. Και μεγάλο μέρος από την σημερινή γεωγραφική της θέση να την πάρει το Νέο Κουρδιστάν. Και αυτό το γεγονός θα λάβει χώρα. Θα γίνει. Θα το βιώσουμε τα επόμενα χρόνια.

Σας υπενθυμίζω ότι η Ρωσική καλοκαιριά ή, άλλως πως, το προσχεδιασμένο «Ρωσικό Καλοκαίρι» άρχισε χρονικώς όταν οι Σιωνο-Αμερικανοί πρόσφεραν στην «φίλη» Τουρκία ένα πολύ ωραίο γεωγραφικό δώρο -και αυτό έγινε χωρίς καν! να λάβουν χώρα  πολεμικές επιχειρήσεις ή επιθετικός πόλεμος- ή, δηλαδή, το πρώτο «τυράκι» στην Τουρκία που ονομάζεται επαρχία Αφρίν. Και αυτό έγινε από τις ΗΠΑ, βεβαίως, για να μπουν οι Τούρκοι σε μια εικονική αλλά και επεκτατική διάθεση, που ως λογική στρατιωτικο-επιχειρησιακή συνέχειά της θα είχε ότι απέμεινε γεωγραφικώς ελεύθερο: είτε νότια προς την Ιντλίμπ είτε ανατολικά του ποταμού Ευφράτη. Και όλα αυτά: με τα σχέδια, την καταχωνιασμένη άδεια, τις αναγκαίες γεωστρατηγικές παλινδρομήσεις, την απαραίτητη διγλωσσία και τις αόρατες πολιτικές ευλογίες των ΗΠΑ όσο και του προέδρου Τραμπ.

Τι σημαίνει τώρα αυτό με απλά λόγια; Αυτό σημαίνει πάρα πολύ απλά ότι πλέον: η πυρηνική Ρωσία-θύτης περικύκλωσε στρατηγικά, και πια στο 100 %, την Τουρκία-θύμα. Και ότι η «Κόκκινη Αρκούδα» έχει πλέον από παντού ελεγχόμενη και περικλυσμένη την χώρα των Αγαρηνών. Οι δε κουρδικές ένοπλες δυνάμεις είτε εγκατέλειψαν την εν λόγω περιοχή είτε συμμάχησαν με τα στρατεύματα του Άσαντ.

Το προσχεδιασμένο τρικ ή το εσκεμμένο δώρημα των σκοπίμως δίγλωσσων Αμερικανών προς τον δήμιο Πούτιν για ένα «Ρώσικο Καλοκαίρι-δώρο», είναι με λίγα λόγια και περιγραφικώς το ακόλουθο: Πλην κάποιων θυλάκων παρατηρητηρίων-φυλακίων περί την Ιντλίμπ, ο συριακός στρατός μαζί με τα κυρίαρχα ρωσικά στρατεύματα ελέγχουν άμεσα και έμμεσα όλα τα κουρδικά εδάφη που υπάρχουν γύρω από την Τουρκία! Στο 100 %.

Με άλλα λόγια: Με δημόσια ψεύδη, με ακατανόητη διγλωσσία, με απανωτές στρατιωτικές υποχωρήσεις φίλιων δυνάμεων και εχθρών στην ευρύτερη περιοχή, με δήθεν ανεξήγητες δηλώσεις του «αλλοπρόσαλλου» Τραμπ όσο επίσης και με άλλες σκόπιμες και τάχα αλαλούμ δηλώσεις πολλών άλλων παραγόντων των ΗΠΑ, οι Αμερικανοί –έτσι όπως ακριβώς το προσχεδίασαν!- πέταξαν την άτυχη Τουρκία στο θερμο-πυρηνικό στόμα και την πολεμική αγκαλιά του Πούτιν. Αφού, για τις σιωνο-διοικούμενες ΗΠΑ, το μόνο πράγμα που τις ενδιαφέρει για την ώρα ή στη παρούσα φάση είναι: το προσάναμμα και η πυροκρότηση της επόμενης φάσης όσο και του μετέπειτα γενικευμένου Γ’ ΠΠ! Και τίποτα άλλο.

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ

Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος,

Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments