Η 38χρονη είχε συμμετάσχει στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης-Προς απολύμανση το δημαρχείο

Έντονη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες μεταξύ των μελών του Δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, μετά την αποκάλυψη του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωναϊού, που αφορά σε μία 38χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν υποψήφια με την παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Όπως αναφέρεται, η γυναίκα μετά την επιστροφή από το ταξίδι της στη Βόρεια Ιταλία την Κυριακή, πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, όπου συνομίλησε με αρκετά άτομα, ακόμα και με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα, χωρίς να αποκλείεται να είχε και ασπασμό με κάποια από αυτά.

Στη συνέχεια της βραδιάς ή το αργότερο το πρωί της Τρίτης, φέρεται να ανέβασε πυρετό και μετέβη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου και διαγνώστηκε ο ιός.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από τα άτομα, τα οποία έχουν έρθει σε επαφή μαζί της, λήφθηκαν δείγματα και απεστάλησαν για εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν νοσούν από τον κορωναϊό, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει ακόμη και απολύμανση στους χώρους του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως χώρος υψηλού κινδύνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη σύσκεψη που πραγματοποιείται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, υπό τον υπουργό Υγείας, επρόκειτο να συμμετάσχει και ο κ. Ζέρβας, ωστόσο δεν παραβρέθηκε, όπως αναφέρει το grtimes.gr

Πηγή: https://www.thebest.gr/article/570924-apolumansi-sto-dimarcheio-tis-thessalonikis-to-episkefthike-i-38chroni-me-ton-koronaio

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments