«Ο Αντίχριστος δεν θα έρθει τώρα»

Ο εκπρόσωπος του Βατικανού καθηγητής John Schellnhuber είπε δημόσια και κατά λέξη: «Εξαφανίστε 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους και καλωσορίστε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων».

Με τον «πολύ και βαρύ» Χένρυ Κίσινγκερ να τονίζει, προσέτι, ότι: «H πανδημία του κορωναϊού θ’ αλλάξει για πάντα την παγκόσμια τάξη».

Και τον διάσημο συγγραφέα Νόαμ Τσόμσκι να ομιλεί, επιπροσθέτως, για «αυξανόμενο κίνδυνο πυρηνικού πολέμου».

Σε σχέση με τα ανωτέρω, θεωρώ επιβεβλημένο ότι πρέπει να κάνω μια πολύ σημαντική διευκρίνιση. Οι Σιωνιστές θεωρούν ως απολύτως βέβαιο ότι οι ίδιοι θα νικήσουν τον εν εξελίξει Γ’ ΠΠ. Και ότι, στη συνέχεια, θα φέρουν τον δικό τους Εβραίο μεσσία για να επιβάλλει το σφράγισμα όσο και την παγκόσμια δικτατορία του Εβραίου μεσσία.

Και όντως, εάν ο ίδιος ήμουν στη θέση τους, ναι, το ίδιο θα πίστευα και του λόγου μου! Ναι. Αφού οι ίδιοι αοράτως και απολύτως ελέγχουν όλους τους ηγέτες, όλες τις τράπεζες, τον παγκόσμιο χρυσό, το χρήμα της υφηλίου, τα όπλα κάθε λογής, τις πολυεθνικές επιχειρήσεις, κλπ. Ναι: Ελέγχουν αθεάτως όλα και όλους ανά την υφήλιο. Το ξαναλέω: Όλα και όλους. Πλην του Πούτιν και της Ρωσίας.

Όμως, όχι. Οι Σιωνιστές αυτή τη φορά δεν θα τα καταφέρουν. Όχι. Οι ίδιοι πλανώνται πλάνη οικτρή! Δεν θα λάβει χώρα αυτή τη φορά τόσο η νίκη τους όσο ομοίως και η ίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας. Όχι. Ούτε λόγος. Καν. Τζάμπα τόσο η αναμονή 2000 ετών όσο ομοίως και η προσδοκώμενη χαρά τους. Έχουν πλανηθεί. Πλήρως. Και αυτό θα το δούμε ή θα διαπιστώσουμε όλοι μας μέσα στα απόμενα χρόνια.

Λοιπόν. Ο αναμενόμενος από την Ιερά Αποκάλυψη Αντίχριστος δεν θα έρθει τώρα. Θα έρθει στα έσχατα χρόνια. Και όχι στα σημερινά προδρομικά έσχατα χρόνια. Και αυτό: αφού θα έχει ήδη προηγηθεί η παρουσία των προφητών Ηλία και Ενώχ, κλπ. Συνεπώς, αυτή τη φορά, οι άτυχοι, οι αόρατοι και οι απανταχού απάνθρωποι Σιωνιστές θα αποτύχουν και δε θα έχουν την χαρά της ίδρυσης του παγκόσμιου πτηνοτροφείου ή, δηλαδή, της δικής τους κυβέρνησης-δικτατορίας… ΗΔΚ

Ηλιας Καλλιωρας

Πηγή: https://www.triklopodia.gr/%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%b4-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%cf%89%cf%81%ce%b1%cf%83-%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bc%ce%b5%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments