Νεκρός ο Ανδρέας Ραουνάς – Ήταν ο πρώτος πολίτης που εμβολιάστηκε στην Κύπρο σε ηλικία 84 ετών

Την έναρξη του εμβολιασμού στην Κύπρο είχε σηματοδοτήσει ο κύριος Ανδρέας Ραουνάς στις 27 Δεκεμβρίου 2020, στο Μέλαθρον Ευγηρίας Λευκωσίας με το εμβόλιο της Phizer/Biontech.

Ο 84χρονος άνδρας δυστυχώς ‘έφυγε’ από τη ζωή και η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 5 Μαϊου στις 4:30 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Ακρόπολη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια λόγω της πανδημίας, ενώ θα υπάρχουν εισφορές στον Σύνδεσμο Καρδιοπαθών Λευκωσίας.

Σημειώνουμε ότι τα ακριβή αίτια θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά στη δημοσιότητα, αλλά μόνο προς την οικογένεια και τους οικείους του.

Νεκρός ο εμβληματικός πρώτος πολίτης που εμβολιάστηκε με Pfizer στην Κύπρο!! Κύπρια Οδοντίατρος: Ο όρκος μου και η συνείδηση μου δεν μου επιτρέπει να καρφώνω πειραματικά εμβόλια με αδιευκρίνιστες ουσίες στον οργανισμό αθώων και τρομοκρατημένων ανθρώπων!!!

”Νεκρός ο Ανδρέας Ραουνάς. Ο 1ος πολίτης που εμβολιάστηκε στην Κύπρο. Την έναρξη του εμβολιασμού στην Κύπρο είχε σηματοδοτήσει ο κος Ανδρέας Ραουνάς στις 27 Δεκεμβρίου 2020, στο Μέλαθρον Ευγηρίας Λευκωσίας με το εμβόλιο της Phizer. Ο 84χρονος άνδρας δυστυχώς ‘έφυγε’ από τη ζωή”.O εμβληματικός πρώτος Κύπριος πολίτης που εμβολιάστηκε πέθανε….

Απεβιώσε προχθές και κηδεύθηκε την Τρίτη στις 4:00 μ.μ.”Την έναρξη του εμβολιασμού στην Κύπρο είχε σηματοδοτήσει ο κύριος Ανδρέας Ραουνάς.Σημειώνουμε ότι τα ακριβή αίτια θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά.”..αναφέρει η dailystarscyprus. 

”Εκφράζοντας τη χαρά του που ήταν εκ των πρώτων που έλαβαν το εμβόλιο, ο κ. Ραουνάς, ένοικος του Μελάθρου Ευγηρίας Λευκωσίας, μετέφερε την ευχή όπως όλα κυλήσουν ομαλά το επόμενο διάστημα και κάλεσε όλους του πολίτες να εμβολιαστούν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μόνο με αυτή την ενέργεια μπορούμε να καταστρέψουμε τον κορωνοϊό».

«Όλοι όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν, για εμένα, είναι προδότες, διότι συνεργάζονται με έναν εχθρό, ο οποίος είναι δολοφόνος», δήλωσε μετά τον εμβολιασμό του ο κ. Ραουνάς. ( από ανάρτηση της οδοντιάτρου Antonia Kyprianou κατοίκου Λευκωσίας) Επίσης 3 εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό τον παρουσίασε η τηλεόραση όπου είπε ότι είναι πολύ καλά

Η Οδοντίατρος κ.Αντωνία Κυπριανού επικαλείται λόγους συνείδησης για να μην συμμετάσχει στον μαζικό εμβολιασμό προσφέροντας τις υπηρεσίες της ως υγειονομικός.

”Όχι Κύριοι, δεν επιθυμώ να συμμετάσχω (α) εμβολιάζοντας στον χώρο του Οδοντιατρείου μου, ή (β) συμμετέχοντας σε Συνεργείο σε χώρο Εμβολιαστικού Κέντρου, ή (γ) και με τους δύο τρόπους.Ο όρκος μου και η συνείδηση μου δεν μου επιτρέπει να καρφώνω πειραματικά εμβόλια με αδιευκρίνιστες ουσίες στον οργανισμό αθώων και τρομοκρατημένων ανθρώπων όταν ακόμα καταγράφονται τρομερές παρενέργειες και οι μακροχρόνιες παρενέργειες είναι αβέβαιες, μπορεί και βέβαιες.” Είναι επιστήμονας και ενημερώνεται ως οφείλει και παίρνει την στάση που της υποδεικνύει η ιατρική της συνείδηση…Η κ Κυπριανού πολιτεύεται κι το 2016 κατέβηκε στις βουλευτικές εκλογές με την ΕΔΕΚ.

Έχει επίσης σε παλιότερη ανάρτηση της 22 Μαρτίου αναφερθεί σε ένα ακόμη περιστατικό:” Στη Κύπρο 70χρονος οδοντίατρος υποφέρει με παράλυση των κάτω άκρων μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca. Σημειώνεται ότι ο παθών δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Δεκάδες άλλα ηπιότερα περιστατικά παρουσιάστηκαν σε άτομα μετά τον εμβολιασμό.

Ο ασθενής αν δεν ξεπεράσει το πρόβλημα με τες θεραπείες που του παραχωρήθηκαν θα καταθέσει αγωγή κατά παντός υπευθύνου.” H κ. Κυπριανού έχει και θέση και άποψη δικαίως αναμειγνύεται στα κοινά η δε μαχητικότητα της είναι ενδεικτική της καταγωγή της….

Ορατός ο διχασμός και στην κυπριακή κοινωνία που έχει επέλθει με βάση τη διαχείριση υγειονομικής κρίσης με σημείο αιχμής τον εμβολιασμό…..

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα ανάρτηση από τη γιατρό

“Πριν κάποια χρόνια είχα ρωτήσει τον καθηγητή μου πάνω σε ποιους εφαρμόζονται τα πρώτα πειράματα των εμβολίων και μου απάντησε στους καταδίκους, στους μελοθανάτους, στους ισοβήτες και στην περίπτωση που ζήσουν κερδίζουν την ελευθερία τους”

 

Πηγές:

https://www.triklopodia.gr/%ce%bd%ce%b5%ce%ba%cf%81%cf%8c%cf%82-%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%ad%ce%b1%cf%82-%cf%81%ce%b1%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%ac%cf%82-%ce%ae%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84/tothemaonline.com

https://dimpenews.com/2021/05/05/%ce%bd%ce%b5%ce%ba%cf%81%cf%8c%cf%82-%ce%bf-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%82/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments