Ο Σωτήρας και Λυτρωτής Χριστός αναστήθηκε όμως για τον Ελληνισμό έρχεται άνοιξη χωρίς το Μέγα Σάββατο

04/08/2023

Παρά τα θαύματα, τις διδασκαλίες και την Ανάσταση του Σωτήρα Χριστού έρχεται μια πολλοστή φορά η Άνοιξη χωρίς το Μέγα Σάββατο για τον Ελληνισμό. Δίωξη της Ορθοδοξίας, έλλειψη παιδείας, ηθικών αρχών, Μνημόνια-αυτοκτονίες, κατασκευασμένο χρέος, εμπρησμοί σε ετήσια βάση, βία-ανομία, αδικία, πείνα-εξαθλίωση, πορνεία και αταξία. Τον Φεβρουάριο του 2023 ήρθε μια ακόμη εθνική τραγωδία με το θανατηφόρο ατύχημα στα Τέμπη. Η απομάκρυνση από την Ορθοδοξία και η αποδοχή της Διονυσιακής Κουλτούρας και της Θεοκατάρατης μόδας που έλεγε ο Μακαριστός-Γέροντας Σάββας Αχιλλέως μας έφεραν ως έθνος σε τραγική κατάσταση. 

Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στον υβριδικό πόλεμο, στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την αδικία, την ανομία, και με όλες τις υπόλοιπες εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους. Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. 

Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις, περιφρονούν την παιδεία και την ηθική, με καταστροφικές συνέπειες για όλους. 

Από το έτος 2010 μ.Χ, ξεκίνησε για μια ακόμη φορά ένας απίστευτος Εθνικός Γολγοθάς. Η Ελλάδα μας κάθε χρόνο σταυρώνεται μαζί με τον Ιησού. Μόνον που σε αντίθεση, με τον Χριστό, η Ελλάδα παραμένει μονίμως, αδύναμη και δυστυχώς καθηλωμένη επάνω στον σταυρό του μαρτυρίου. Φυσικά όσο επιμένουν οι κάτοικοι να μην αλλάζουν τρόπο ζωής, και να ζούνε με τον σεξουαλικό που επιθυμεί και επιβάλει ο Φρυγικός δαίμονας Savazios-Διόνυσος, καμία ελπίδα επιβιώσεως, δεν διαγράφεται στον ορίζοντα. Αυτό διότι ο διαχρονικός τρόπος επιβίωσης του Ελληνικού έθνους, ήταν πάντοτε τα χρηστά ήθη. 

Το χειρότερο όλων είναι ότι ήρθε ο Χριστός στην γη, δίδαξε έκανε θαύματα, μαρτύρησε, σταυρώθηκε, όμως δεν αναστήθηκε μέσα στις ψυχές των ανθρώπων. Δυστυχώς δεν αναστήθηκαν ψυχικά και πνευματικά αρκετοί άνθρωποι στο πέρασμα 2023 ετών. 

Ο ερχομός του Χριστού στην γη, δεν άγγιξε τις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σε μια ακόμη εποχή γενοκτονίας για το έθνος μας, όλοι λένε ότι είναι “Χριστιανοί”, αλλά σταυρώνουν καθημερινά τον Χριστό μας με τις πράξεις τους. Το χειρότερο όλων είναι ότι οι κατ επίφασίν χριστιανοί, δεν είναι ικανοί να κάνουν μερικά απλά πράγματα που μας ζήτησε ο Χριστός. 

Άραγε τι κόστος έχει να πας να κάνεις Χριστιανική συντροφιά σε ένα συνάνθρωπο σου, εάν δεν μπορείς να τον βοηθήσεις οικονομικά, για να αποφύγει την αυτοκτονία, η οποιαδήποτε άλλη καταστροφική ενέργεια ; Τι κοστίζει να δώσεις χρησιμοποιημένα ενδύματα, και να μην πας μια δυο φορές στην καφετέρια, και όπου αλλού για να δώσεις αυτά τα χρήματα σε έναν άστεγο, και κάποιες φορές να βοηθήσεις ένα αδέσποτο ζώο. Τι θα πάθει κάποιος εάν αγοράσει αργότερα καινούργια ρούχα ; Απολύτως τίποτα. Όμως αυτά τα λίγα και ασήμαντα, δεν είναι ικανοί να τα κάνουν οι χλιαροί Χριστιανοί.

Είναι η απόλυτη τραγική ειρωνεία, είναι η σχεδόν απόλυτη προσβολή προς τον Ιησού Χριστό, μετά την αποδοχή των Διονυσιακών αξιωμάτων, αυτήν την εποχή οι σατανιστές να έχουν αγάπη μεταξύ τους, να βοηθά ο ένας τον άλλον, σε όλα τα επίπεδα, οικονομικό, επαγγελματικό, κοινωνικό, όχι γιατί ξαφνικά άλλαξαν, και ήρθαν στον δρόμο του Χριστού, αλλά για να επιτύχουν την δημιουργία του πολυπόθητου για αυτούς, από τα αρχαία χρόνια κράτος του αντιχρίστου. Οι Εωσφοριστές επέτυχαν να μην υπάρχουν πλέον πολλοί χριστιανοί. Αυτήν την εποχή ο ένας να κάνει άδικα κακό στον άλλο, είτε να αδιαφορεί για τον συνάνθρωπο. Επέτυχαν να καταργήσουν από τους Χριστιανούς το εμείς, και να τους επιβάλλουν το σατανικό εγώ, που είναι απόλυτα καταστροφικό για το έθνος.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ.

Η ίδρυση της παγκόσμιας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας από τους Ιουδαίους ένωσε όλη την οικουμένη. Αυτό έφερε την υποταγή των εθνών, κατάργησε τα σύνορα στην Μεσόγειο, Ευρώπη, Μικρά Ασία. Βόρεια Αφρική κλπ, και σχημάτισε την πατρίδα που γεννήθηκε η Ελληνορθοδοξία. παράλληλα δημιούργησε τις προυποθέσεις για την απελευθέρωση του Ελληνικού έθνους, το οποίο έφτασε στο απόγειο του, με την ανάληψη διοικήσεως του Ρωμαϊκού κράτους.   

Οι Έλληνες των μεσαιωνικών αιώνων μέσα από την ηθική, την πίστη και την παιδεία έγιναν κληρονόμοι μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας (Ρωμαϊκή) και μια παγκόσμιας θρησκείας (Χριστιανισμός). Ο Χριστιανισμός αναδύθηκε και έγινε παγκόσμια θρησκεία με την ερχομό τα θαύματα, τις διδασκαλίες, την θυσία, την Ανάσταση του Χριστού και  την  εισαγωγή των Πλατωνικών διδασκαλιών από τους τρεις ιεράρχες. Η αρχαία Ελληνική σοφία διασώθηκε και διατηρήθηκε στους αιώνες μέσα από την ενσωμάτωση της στην Ορθόδοξη-Χριστιανική πίστη. Κυριολεκτικά ο Ελληνισμός αναστήθηκε από την Ορθοδοξία. 

(Αποσπάσματα από την στήλη Γεωστρατηγική και ιστορία Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής). 

ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΕΚΡΟΣ.  

Ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής Contact : survivorellas@gmail.com-6945294197)  και official website The Times of Voulgaroktonos.γράφει την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι-Ισχύς δια της γνώσεως εδώ και 17 συναπτά έτη. Είναι γνωστό και αποδεδειγμένο ότι για τις πατριωτικές δραστηριότητες του εντός και εκτός διαδικτύου, έχει υποστεί μακράν τις μεγαλύτερες διώξεις από οποιονδήποτε άλλο συνάνθρωπό μας, από εθνομηδενιστές-νεοταξίτες και ξένα ανθελληνικά κέντρα που έχουν πολύ μεγάλη δραστηριότητα σε Ροδόπη, Ξάνθη, Έβρο, Λέσβο, Κω και Ρόδο. 

Επίσης τα δύο τελευταία χρόνια ήταν μέλος της συντακτικής ομάδατου ηλεκτρονικού περιοδικού Arisvinews.blogspot.com. Επίσης ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής είναι μέλος της συντακτικής ομάδας στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mpress.στις εσχατιές και στην πιο ευαίσθητη σε Εθνικό επίπεδο περιοχή της Ελληνικής επικράτειας (Λέσβος), μαζί με την Κω, την Ρόδο, και την Θράκη. 

Το Mpress έχει ως θεματολογία τα εθνικά θέματα, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Εν τούτοις υπάρχουν και θέματα για την τοπική επικαιρότητα και την υγεία. Εκτός από τα άρθρα Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Θεολογίας, η συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων του Mytileneprss είναι από μεταφράσεις που κάνει ο Αριχυσυντάκτης του ηλεκτρονικού περιοδικού Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής από τα κορυφαία ιστολόγια της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Αμερικής. 

Το Mytilenepress είναι το μοναδικό (ελεύθερο-δημοκρατικό) ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο-Θράκη. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων για τα Ελληνοτουρκικά, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τα εθνικά ζητήματα, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία και τα οποία δεν έχουν αναρτηθεί ποτέ από τα άλλα ιστολόγια στο Αιγαίο και την Θράκη. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποια άρθρα μας δεν υπάρχουν σε καμία άλλη ιστοσελίδα της επικράτειας, Επίσης αρκετές εργασίες σχετικά με την Γεωστρατηγική-Ιστορία τις αιρέσεις και τις παραθρησκείες δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο ΜΜΕ σε παγκόσμιο επίπεδο. Σας καλούμε να κάνετε σχετική έρευνα για να το διαπιστώσετε. Στα δύο χρόνια λειτουργίας του Mpress ουδέποτε λογοκρίθηκε, είτε δεν δημοσιεύτηκε  οποιοδήποτε άρθρο. Πρώτη φορά στα Ελληνικά χρονικά υπάρχει ένα μέσον ΜΜΕ το οποίο είναι 100% ανεξάρτητο.

Η κατάσταση του  Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου είναι πολύ κρίσιμη καθώς μπορεί να καταλήξει ανά πάσα στιγμή, με βάση τις συνθήκες που αντιμετωπίζει (άστεγος, άνεργος. άκληρος, χωρίς εργασία), καθώς η νέα τάξη πραγμάτων του αφαίρεσε εντέχνως και σκοπίμως όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, γιατί αρνήθηκε να σταματήσει τις δραστηριότητες του. Ο συνάνθρωπος μας επιβιώνει με την υποστήριξη Ελλήνων Χριστιανών.   

Επίσης κάνει έκκληση για ρούχα και στέγη-εργασία, ώστε να μην καταλήξει αβοήθητος μέσα στον δρόμο. Ακόμη για όσους δεν γνωρίζουν ήταν στέλεχος στην Α Εθνική σε μεγάλo ΑθηναΪκό σωματείο, στην καλαθοσφαίριση.  Kλείνοντας να περάσουμε να δούμε τι έχουν αναφέρει μερικοί επώνυμοι και λιγότερο γνωστοί όπως ο Λάμπρος Κ. Σκόντζος, Θεολόγος της αρχιεπισκοπής Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, η Βασιλική Παπανεστωροπούλου, και η Α. Κομνηνού :  

“Ο Έλληνας με την διαφορετική φιλοσοφία και ειδική παιδεία, δημιουργεί στην πράξη ανθρώπους ανώτερης ποιότητας, με πολύ ισχυρές και ολοκληρωμένες προσωπικότητες, οι οποίοι είναι σε θέση να αντέξουν και να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία μέσα από την στήλη Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και ιστορία-Επικρατέειν η Απόλλυσθαι του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου Γεωστρατηγικού και Γεωπολιτικού αναλυτή. Κοινώς αποδεκτό είναι ότι ο κύριος Γιαννόπουλος είναι ο μοναδικός Έλληνας στον κόσμο που προτείνει τον συνδυασμό : Oρθοδοξία, Εκκλησιασμός, κατήχηση, χρηστά ήθη, μουσικά σχολεία, υψηλός αθλητισμός, ιστορική γνώση, για την δημιουργία Ελλήνων ανώτατης ποιότητας.

Η στήλη έχει την περισσότερη επισκεψιμότητα και εκτίμηση εντός και εκτός συνόρων από όλους τους Έλληνες Χριστιανούς. Σχετικά με την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι εδώ και πολλά χρόνια όλοι οι Έλληνες αναγνώστες με παιδεία, σε σχόλια, email και τηλεφωνικά, αναφέρουν, ότι έχουν διαβάσει όλους τους Έλληνες και ξένους καθηγητές σχετικά με την ιστορία της Ρωμαϊκής-“Βυζαντινής” αυτοκρατορίας, εν τούτοις μόνον στις εργασίες, από την στήλη Ορθοδοξία-γεωστρατηγική και ιστορία του κυρίου  Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου, διάβασαν τόσες πολλές νέες-πρωτότυπες και τεκμηριωμένες ιστορικές παρατηρήσεις. Επίσης επισημαίνουν ότι μέσα από αυτές τις ιστορικές του εργασίες, ανέβασε το ηθικό τους στον μέγιστο βαθμό κατά την πιο δύσκολη ιστορικά στιγμή για το Ελληνικό έθνος και παράλληλα αύξησε κατά πολύ περισσότερο την αγάπη τους για την Ελληνική μεσαιωνική ιστορία “Βυζάντιο”, τους αρχαίους φιλοσόφους και την πατρίδα. Ταυτόχρονα δημιουργεί Έλληνες ανώτατης ποιότητας με έναν μοναδικό συνδυασμό, τον οποίο προτείνει, μόνον εκείνος. Μας κάνει πολύ καλύτερους πατριώτες και Χριστιανούς.

Στα 17 χρόνια και δέκα μήνες που είναι στα ΜΜΕ, ο κύριος Γιαννόπουλος, έχει στείλει χιλιάδες παιδιά στις Εκκλησίες, στα μουσικά σχολεία, και στον υψηλό-ερασιτεχνικό αθλητισμό, με μοναδικό σκοπό την δημιουργία Ελλήνων ανώτερης ποιότητας. Έλληνες οι οποίοι θα αντέχουν στα δύσκολα και δεν θα είναι χειραγωγήσιμοι από την νέα τάξη πραγμάτων.” ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ. ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΖΩΗΣ,  

Ο αριθμός του λογαριασμού του είναι ο εξής: ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601 

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΧΙΑΡΧΩΝ . 

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΟΡΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, 

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: Μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στη σελίδα μας

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments