Ισραηλινός στρατιώτης παραλίγο να στραγγαλίσει γυναίκα στον Πανάγιο Τάφο

05/06/2024

Ισραηλινός στρατιώτης παραλίγο να στραγγαλίσει γυναίκα στον Πανάγιο Τάφο. Ωμή βία κυρίως σε χριστιανές γυναίκες για να μην φθάσουν στον Πανάγιο Τάφο από Ισραηλινούς κομάντο! Διαχρονική βία κατά προσκυνητών του πανάγιου Τάφου.. στοχοποίηση γυναικών..

Ο Ισραηλινός στρατός απωθεί βίαια κυρίως χριστιανές γυναίκες για να μην φθάσουν στον Πανάγιο Τάφο! Ασκούν σωματική βία σε γυναίκες.. Που είναι οι υποστηρικτές των θρησκευτικών ελευθεριών και των δικαιωμάτων των γυναικών; To θεοκρατικό μεσσιανικό καθεστώς Νετανιάχου άσκησε βία σε χριστιανούς να μην γιορτάσουν την Ανάσταση του Θεανθρώπου από μισσαλοδοξία και θρησκευτικό φονταμενταλισμό..

Στο δεύτερο βίντεο μια γυναίκα απειλείται με στραγγαλισμό από πάνοπλο αστυνομικό του Ισραήλ έξω από Πανάγιο Τάφο!

Πάντα σε αναμονή για εξηγήσεις από ΥΠΕΞ και λογοδοσία αν έκανε διάβημα για την βάρβαρη βιαιοπραγία σύλληψη και κράτηση Έλληνα αστυνομικού φρουρού του Γενικού Προξένου στα Ιεροσόλυμα κατά την Τελετή Αφής Αγίου Φωτός εντός Πανίερου Ναού Αναστάσεως που συν τοις άλλοις προσβάλει βάναυσα το θρησκευτικό συναίσθημα εκατομμυρίων Ελλήνων και απανταχού Ορθοδόξων και χριστιανών όποιας ομολογίας!

Ποιός είναι ο Έλληνας αστυνομικός που έγινε ήρωας σε όλο το αραβικό κόσμο σε όλο τον ελεύθερο κόσμο σε όλη την Ελλάδα! Τι του καταμαρτυρούν γιατί επιχείρησαν να τον σκάσουν με ασφυξία σαν τον George Floyd και να του βγάλουν τα μάτια με τα χέρια τους! Ποια είναι η σωματική και ψυχολογική κατάσταση του σήμερα..

ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΕΡΙΞΕ ΦΩΣ. ΠΡΟΚΛΗΣΗ Επεισοδιακή, βίαιη σύλληψη του σωματοφύλακα του Έλληνα Προξένου στα Ιεροσόλυμα από Ισραηλινούς αστυνομικούς κατά την Τελετή Αγίου Φωτός.!!!

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγή: https://dimpenews.com/2024/05/06/%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84/

προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments