«Αυτό εκλαμβάνεται ως ταπείνωση»-Βασιλιάς Κάρολος: «Μου επέτρεψαν να βγω από το κλουβί μου»-Αισιοδοξία για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον-Βαθαίνει το χάσμα ανάμεσα σε Χάρι και Κάρολο

05/10/2024

«Μου επέτρεψαν να βγω από το κλουβί μου»

Ο βασιλιάς Κάρολος αστειεύτηκε σήμερα λέγοντας ότι «του επέτρεψαν να βγει από το κλουβί του», καθώς ο Βρετανός μονάρχης επισκέφτηκε μια σχολή στρατιωτικής εκπαίδευσης σε μια ακόμη δημόσια εμφάνιση από τότε που επέστρεψε στα βασιλικά του καθήκοντα μετά τη διάγνωση του με καρκίνο.

«Ζητώ συγγνώμη που σας ξάφνιασα, αλλά όταν εμφανίστηκε αυτή η ευκαιρία και μου επέτρεψαν να βγω από το κλουβί μου, ήθελα να έρθω να δω», είπε στους στρατιώτες καθώς συνάντησε το προσωπικό και τις οικογένειές τους στη σχολή στην νότια Αγγλία.

Ο 75χρονος βασιλιάς «ένιωσε μεγάλη ενθάρρυνση» επιστρέφοντας στα καθήκοντά του, ανέφεραν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η δημόσια εμφάνιση του Καρόλου ήταν η δεύτερη μέσα σε δύο ημέρες μετά τη διοργάνωση εκδήλωσης στον κήπο στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ την Τετάρτη.

Εννέα μήνες μετά την ενθρόνισή του τον Μάιο του 2023, το παλάτι ανακοίνωσε στην αρχές Φεβρουαρίου ότι ο Κάρολος πάσχει από καρκίνο, τον οποίο ανακάλυψε έπειτα από μια επέμβαση στον προστάτη τον Ιανουάριο. Η φύση του καρκίνου και η εξέλιξη της νόσου δεν διευκρινίστηκαν ποτέ.

Τότε ο Κάρολος ματαίωσε όλες τις δημόσιες δραστηριότητές του, όμως συνέχισε τα καθήκοντα του συνταγματικού μονάρχη, που προβλέπουν κυρίως να υπογράφει νόμους, να συναντάται συχνά με τον πρωθυπουργό και να επικυρώνει ορισμένους διορισμούς.

Κέιτ Μίντλετον: Αισιοδοξία για την υγεία της – Η μάχη του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Την ώρα που η Κέιτ Μίντλετον έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και δίνει μία γενναία μάχη με τον καρκίνο, μία στενή πηγή από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας λέει ότι υπάρχει μια αίσθηση «θετικών vibes» και «αισιόδοξης διάθεσης».

Όλο αυτό το διάστημα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι εκεί για την σύζυγό του. Υπενθυμίζεται ότι το πριγκιπικό ζεύγος έχει μία παραμυθένια ιστορία αγάπης και παντρεύτηκαν το 2011, ενώ κατά την διάρκεια του γάμου τους έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τον Τζορτζ, την Σάρλοτ και τον Λούις.

«Ο Ουίλιαμ παραμένει αισιόδοξος για την Κέιτ και τα παιδιά», λέει στο People πηγή από το παλάτι.

Η μάχη του πρίγκιπα

Ωστόσο, οι θεωρίες συνωμοσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι φήμες σχετικά με την υγεία της πριγκίπισσας Κέιτ μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο, έκαναν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να νιώθει απογοητευμένος.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου ήταν «αναστατωμένος και θυμωμένος» για τις έντονες εικασίες, σύμφωνα με έναν πρώην υπάλληλο του προσωπικού, ο οποίος λέει ότι ο μελλοντικός βασιλιάς έχει καταφέρει να «διαχωρίσει» τα αρνητικά του συναισθήματα.

«Ο Ουίλιαμ σκάβει βαθιά μέσα του»

Καθώς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εστιάζει στο μέλλον, αρνείται να σκεφτεί τα χειρότερα σενάρια. «Η Κέιτ θα γίνει καλύτερα και θέλει να τη βοηθήσει να το πετύχει», αναφέρει μια πηγή από το βασιλικό περιβάλλον.

Αν και δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για το εάν η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα παρευρεθεί σε επερχόμενες βασιλικές εκδηλώσεις όπως το Trooping the Color τον Ιούνιο, τόσο αυτή όσο και ο Ουίλιαμ βρήκαν παρηγοριά στην αγάπη που έλαβαν από όλη τη χώρα, αφού γνωστοποιήθηκε η μάχη που δίνει η Κέιτ με τον καρκίνο, σύμφωνα με έναν οικογενειακό φίλο. Το να παραμένει αισιόδοξος για το κοινό είναι ζωτικής σημασίας για τον πρίγκιπα της Ουαλίας, ο οποίος αντιμετωπίζει αυτή τη δοκιμασία κατά μέτωπο.

Ο διάδοχος του θρόνου τους τελευταίους μήνες έχει έρθει αντιμέτωπος με μεγάλες προκλήσεις, αφού ο βασιλιάς και η πριγκίπισσα διαγνώστηκαν με καρκίνο. «Είτε είσαι πρίγκιπας είτε φτωχός, κανείς δεν θα περίμενε κάτι τέτοιο με τον πατέρα του και τη σύζυγό του να υποβάλλονται σε θεραπεία για καρκίνο. Ο Ουίλιαμ σκάβει βαθιά μέσα του», δηλώνει ένας γνώστης της βασιλικής οικογένειας.

Τα στηρίγματα του Ουίλιαμ

Σύμφωνα με έναν οικογενειακό φίλο, ο Ουίλιαμ βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτό που ένας άλλος στενός φίλος αναφέρει ως «πυρηνική οικογενειακή μονάδα» της άμεσης πενταμελούς οικογένειάς του και της υποστηρικτικής οικογένειας της Κέιτ: τους γονείς της Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον και τα αδέλφια της Πίπα και Τζέιμς. Οι πηγές λένε επίσης ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει αναπτύξει ένα στενότερο δεσμό με τον πατέρα του.

Όσο για την πριγκίπισσα Κέιτ, στηρίζεται πάρα πολύ στην μητέρα της Κάρολ. Υπενθυμίζεται ότι ο Ουίλιαμ εθεάθη με την πεθερά του σε μία παμπ κοντά στο σπίτι τους, κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα. «Φαντάζομαι ότι στηρίζεται πάνω τους πάρα πολύ», προσθέτει η βασιλική πηγή.

Στη Βρετανία ο πρίγκιπας Χάρι: Του έριξε «άκυρο» ο βασιλιάς Κάρολος – Επικαλέστηκε «φορτωμένο πρόγραμμα»

Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στο Λονδίνο για να παραστεί την Τετάρτη (8/5) στην επέτειο των 10 χρόνων από την ίδρυση των Invictus Games.

Ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στη Βρετανία για πρώτη φορά από τότε που επισκέφθηκε τον βασιλιά Κάρολο, τον Φεβρουάριο, μετά τη διάγνωση του για καρκίνο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα συναντήσει τον βασιλιά Κάρολο λόγω του «φορτωμένου προγράμματος» του βασιλιά, αλλά όπως λέει: «Ελπίζω να τον δω σύντομα».

Ο δούκας του Σάσεξ αναμένεται να μιλήσει στην εκδήλωση, η οποία σηματοδοτεί τη συμπλήρωση μιας δεκαετίας από την έναρξη των αγώνων Invictus στο Λονδίνο το 2014.

Σύμφωνα επίσης, με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, είναι μόνος του, χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους.

Πάντως, ο πρίγκιπας Χάρι δεν αναμένεται να δει τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να λείπει από το Λονδίνο ή την Κέιτ Μίντλετον, της οποίας η θεραπεία για τον καρκίνο συνεχίζεται μετά την αποκάλυψη τον περασμένο Μάρτιο.

Βαθαίνει το χάσμα ανάμεσα σε Χάρι και Κάρολο – Βρέθηκαν σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων, αλλά δεν συναντήθηκαν

Η πολυαναμενόμενη επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι στην Βρετανία για τους Αγώνες Invictus φαίνεται ότι δεν είχε τα αποτελέσματα που περίμεναν αρκετοί βασιλικοί ειδικοί, οι οποίοι ανέμεναν ότι θα είναι μία αφορμή για να εξομαλυνθούν οι αντιπαραθέσεις στην βρετανική βασιλική οικογένεια.

Ο δούκας του Σάσσεξ παρευρέθηκε μόνος του στην εκδήλωση για την επέτειο των 10 ετών από την δημιουργία των Αγώνων Invictus. Ταυτόχρονα δέχθηκε το σνομπάρισμα από όλα τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αφού κανείς δεν δέχθηκε να τον συναντήσει ούτε καν ο πατέρας του, βασιλιάς Κάρολος.

Τα ΜΜΕ, ωστόσο, ανέφεραν ότι οι δύο πλευρές τηρούν μεγάλες αποστάσεις η μία από την άλλη και το χάσμα μοιάζει αγεφύρωτο.

Ο Κάρολος φιλοξένησε το πρώτο garden party της σεζόν στους κήπους του Μπάκιγχαμ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και άλλους γαλαζοαίματους. Οι καλεσμένοι ήταν περίπου 8.000, με τον Κάρολο και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να μιλούν με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί πριν αποσυρθούν στον ιδιαίτερο χώρο τους, όπου τους περίμεναν οι VIP καλεσμένοι.

Δικαιολογημένα απών από την εκδήλωση ήταν ο μεγαλύτερος γιος του βασιλιά, πρίγκιπας Ουίλιαμ, και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, που είναι σε θεραπεία κατά του καρκίνου και απέχει από τις δημόσιες εκδηλώσεις.

Τα βρετανικά ΜΜΕ σχολιάζουν ιδιαίτερα το γεγονός ότι το πάρτι στο Μπάκιγχαμ και η τελετή των Αγώνων στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου απέχουν μόλις μερικά χιλιόμετρα.

Λίγα μέτρα μακριά, ο Χάρι παραβρέθηκε σε συγκέντρωση για τα 10 χρόνια των αγώνων Invictus, στους οποίους συμμετέχουν πρώην στρατιωτικοί με κινητικά προβλήματα. Έχει και άλλες εκδηλώσεις αυτού του τύπου τις επόμενες ημέρες, αλλά, βέβαια, καμία βασιλική υποχρέωση.

Εξάλλου, και η ημέρα του Καρόλου ήταν γεμάτη από ραντεβού, όπως αναφέρει η «Daily Mail», μεταξύ των οποίων και μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Ρίσι Σούνακ. Είναι, επίσης, πιθανό να είχε και συνάντηση με την ιατρική του ομάδα για τη συνεχιζόμενη θεραπεία του κατά του καρκίνου.

Υπενθυμίζεται ότι πατέρας και γιος είχαν συναντηθεί λίγο μετά την ανακοίνωση ότι ο Κάρολος πάσχει από καρκίνο, στις αρχές του έτους. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπαν από κοντά ο ένας τον άλλον έπειτα από 17 μήνες.

Το «καρφί» για τον βασιλιά Κάρολο

Ο δούκας του Σάσσεξ προσπάθησε να δείξει ότι δεν ενοχλήθηκε από το σνομπάρισμα του βασιλιά. Ωστόσο η είδηση ότι ο πατέρας του δεν δέχθηκε να τον δει αποτελεί πλήγμα για τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος δήλωσε τον περασμένο Φεβρουάριο πώς ελπίζει η ασθένεια του Καρόλου να «επανενώσει» την βασιλική οικογένεια.

Ο εκπρόσωπός του πρίγκιπα Χάρι δήλωσε: «Σε απάντηση των πολλών ερωτήσεων και των συνεχιζόμενων εικασιών σχετικά με το αν ο δούκας θα συναντηθεί με τον πατέρα του κατά την παραμονή του στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα, αυτό, δυστυχώς, δεν θα είναι δυνατό λόγω του πλήρους προγράμματος της Αυτού Μεγαλειότητας. Ο δούκας έχει βέβαια κατανόηση για το ημερολόγιο των υποχρεώσεων του πατέρα του και τις διάφορες άλλες προτεραιότητες του και ελπίζει να τον δει σύντομα».

Ο βρετανικός Τύπος σχολιάζει ότι η φράση «διάφορες άλλες προτεραιότητες» του βασιλιά Καρόλου μπορεί να ερμηνευθεί ως ένα «καρφί» του πρίγκιπα Χάρι στον πατέρα του ότι έχει προτεραιότητα τα βασιλικά καθήκοντα του και όχι την σχέση τους.

Παρόλα αυτά το βρετανικό Παλάτι δεν σχολίασε την ανακοίνωση του εκπρόσωπο του πρίγκιπα και γενικά αποφεύγει να τοποθετηθεί για οτιδήποτε αφορά το ζεύγος των Σάσσεξ προκειμένου να μην υπάρξει ένας «πόλεμος» ανακοινώσεων με το ζευγάρι.

Στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι τα αδέλφια της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Η βασιλική οικογένεια μπορεί να γύρισε την πλάτη της στον πρίγκιπα Χάρι αλλά δεν συνέβη το ίδιο με την οικογένεια της μητέρας του, της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Παρόντες στην τελετή των Αγώνων Invictus ήταν ο θείος του πρίγκιπα Χάρι, κόμης Τσάρλς Σπένσερ και η θεία του βαρόνη, Τζέιν Φέλοους.

Χαμογελαστός ο πρίγκιπας Χάρι

Ο δούκας του Σάσσεξ έφτασε στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου χαμογελαστός και ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στην λειτουργία των Αγώνων. Χθες είχε παραστεί σε μία άλλη εκδήλωση όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν χαίρεται που επέστρεψε στο σπίτι του. «Χαίρομαι που σας βλέπω» απάντησε ο πρίγκιπας Χάρι.

Δεν θα δει ούτε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν αναμένεται να συναντήσει από κοντά τον αδελφό του. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παρέδωσε τιμητικές διακρίσεις σε μία εκδήλωση στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Την Πέμπτη θα ταξιδέψει στην Κορνουάλη για περαιτέρω επίσημες υποχρεώσεις για το στέμμα. Στη συνέχεια, τη Δευτέρα θα υπάρξει μια σπάνια κοινή επίσκεψη του βασιλιά Καρόλου και του πρίγκιπα Ουίλιαμ καθώς ο Βρετανός μονάρχης θα παραδώσει επίσημα τον ρόλο του αρχισυνταγματάρχη του Αεροπορικού Σώματος Στρατού στον Ουίλιαμ.

Η Κέιτ Μίντλεντον θα δεχτεί να συναντηθεί με τον Πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο υπό έναν όρο

Ένας ειδικός δεν είναι και τόσο σίγουρος ότι η Κέιτ Μίντλεντον θα κάνει την επανένωση με τον κουνιάδο της σε αυτό το στάδιο, πιστεύοντας ότι η συνάντηση θα γίνει μόνο υπό έναν όρο. Η Ίνγκριντ Σιούαρντ – Αρχισυντάκτρια του Majesty Magazine – εξηγεί ότι κατά την άποψή της, είναι «πολύ απίθανο» ο Γουίλιαμ να θέλει να δει τον αδερφό του κατά τη διάρκεια αυτής της αγχωτικής περιόδου.

«Ο Γουίλιαμ έχει αρκετά πράγματα και δεν χρειάζεται το άγχος. Αλλά μπορεί να καταλάβει ότι ο Χάρι θα θέλει να δει την Κέιτ μετά τη διάγνωση καρκίνου, καθώς κάποτε ήταν τόσο κοντά. Μένει να δούμε αν η Κέιτ είναι πρόθυμη και μπορεί να το αντιμετωπίσει. Έχει την ενέργεια να αρχίσει να προσπαθεί να θεραπεύσει το ρήγμα μεταξύ των αδελφών ή θα προτιμήσει να παραμείνει στο παρασκήνιο;»

Η Ίνγκριντ πρόσθεσε ότι αν το αίτημα να συναντηθεί ο Πρίγκιπας Χάρι έρθει κατευθείαν από τον βασιλιά, η Πριγκίπισσα Κέιτ είναι πιθανό να συμφωνήσει σε μια επανένωση με τον άλλοτε στενό κουνιάδο της. «Αν ο Βασιλιάς το ζητήσει, θα το κάνει, αλλά ο Κάρολος, επειδή είναι η ευαίσθητη και κατανοητή ψυχή που είναι, δεν θα ζητούσε μια τέτοια χάρη από τη λατρεμένη νύφη του. Η ώρα πρέπει να είναι σωστή και δεν είναι η κατάλληλη τώρα», είπε αναφορικά με τον όρο της Πριγκίπισσας Κάθριν.

Η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να μην συνοδεύσει τον Χάρι στην επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο και αντ’ αυτού θα ξανασυναντηθεί μαζί του στη Νιγηρία μετά το ταξίδι του. Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τα σχέδιά του να ταξιδέψει στην αφρικανική χώρα λίγο μετά την εμφάνιση του Δούκα του Σάσσεξ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Κάρολος του “αφαιρεί” τίτλο και τον δίνει στον Ουίλιαμ

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε πως ο 75χρονος βασιλιάς και ο 41χρονος πρίγκιπας Ουίλιαμ θα παραβρεθούν σε κοινή εκδήλωση την προσεχή εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο διάδοχος του θρόνου θα λάβει τον τιμητικό τίτλο του αρχισυνταγματάρχη του Αεροπορικού Σώματος Στρατού.

Πριν από το Megxit το 2020, ήταν αναμενόμενο πως ο πρίγκιπας Χάρι θα γινόταν αντισυνταγματάρχης της Αεροπορίας, αναλαμβάνοντας επικεφαλής του συντάγματος με το οποίο είχε υπηρετήσει στο Αφγανιστάν μέχρι το 2014.

“Αυτό εκλαμβάνεται ως ταπείνωση”

Ο βρετανικός Τύπος αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος τίτλος προοριζόταν για τον Χάρι αν αυτός δεν είχε επιλέξει να εγκαταλείψει τα παλάτι και να μετακομίσει στις ΗΠΑ μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Και οι δύο γιοι του βασιλιά Κάρολου έχουν εκπαιδευτεί ως πιλότοι σε στρατιωτικά ελικόπτερα, όμως ο Χάρι ήταν αυτός που υπηρέτησε στο Αεροπορικό Σώμα Στρατού και βρέθηκε στο Αφγανιστάν μέχρι το 2014.

«Το ότι ο βασιλιάς δεν θα δει τον μικρότερο γιο του, παρόλο που οι δύο άνδρες θα βρίσκονται σε απόσταση τριών χιλιομέτρων, δείχνει το βάθος του χάσματος», γράφουν τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης.

«Η Αυτού Μεγαλειότης ο βασιλιάς θα απονείμει επίσημα τον τίτλο του αρχισυνταγματάρχη του Αεροπορικού Σώματος Στρατού στην Αυτού Μεγαλειότητα στον πρίγκιπα της Ουαλίας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Παλατιού, η οποία ήρθε μόλις δύο ώρες αφότου ο Κάρολος αποφάσισε να μη δει τον μικρότερο γιο του, Χάρι.

Ο βασιλικός συντάκτης Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς σχολίασε στην Daily Mail ότι «αυτό εκλαμβάνεται ως ταπείνωση. Πρόκειται για την πιο δημόσια αντιπαράθεση στον κόσμο. Αν αυτή (η αντιπαράθεση) είχε παραμείνει ιδιωτική χωρίς τις πολλές εικασίες από τον Τύπο, θα ήταν ευκολότερο να επιλυθεί».

«Ο συγχρονισμός είναι το παν», δήλωσε πηγή από το παλάτι στην Daily Mail για την απονομή του νέου στρατιωτικού τίτλου στον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ενώ ο πρώην βασιλικός ανταποκριτής του BBC, Μάικλ Κόουλ, ανέφερε: «Πρόκειται για σνομπάρισμα. Το ότι ο βασιλιάς δεν θα δει τον μικρότερο γιο του, τον πρίγκιπα Χάρι, παρόλο που οι δύο άνδρες θα βρίσκονται σε απόσταση τριών χιλιομέτρων αύριο το απόγευμα, δείχνει το βάθος του χάσματος».

Η Χώρα αντιμετωπίζει λογοκρισία στα κοινωνικά δίκτυα. Αν θέλετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η εγγραφή στο site. Είναι δωρεάν.

Πηγές:

https://www.ertnews.gr/eidiseis/diethni/o-vasilias-karolos-asteieytike-se-episkepsi-tou-se-sxoli-stratiotikis-ekpaideysis-mou-epetrepsan-na-vgo-apo-to-klouvi-mou/?utm_source=onesignal&utm_medium=push&utm_campaign=2024-05-09-ertnewsgr

https://www.enikos.gr/lifestyle/keit-mintleton-aisiodoxia-gia-tin-ygeia-tis-i-machi-tou-prigkipa-ouiliam/2154257/

https://www.newsit.gr/kosmos/i-keit-mintlenton-tha-dextei-na-synantithei-me-ton-prigkipa-xari-sto-londino-ypo-enan-oro/4076963/

https://www.topontiki.gr/2024/05/07/sti-vretania-o-prigkipas-chari-theli-na-sinantithi-me-ton-vasilia-karolo-ochi-omos-ke-me-ton-gouiliam/

https://www.newsbeast.gr/world/arthro/10885619/vathainei-to-chasma-anamesa-chari-kai-karolo-vrethikan-se-apostasi-ligon-chiliometron-alla-den-synantithikan

https://www.enikos.gr/lifestyle/rigma-stin-vretaniki-vasiliki-oikogeneia-se-parti-sto-bakigcham-o-vasilias-karolos-monos-tou-se-ekdilosi-o-prigkipas-chari/2154116/

https://www.parapolitika.gr/diethni/article/1388254/anastatosi-sto-palati-me-tin-afixi-hari-sto-londino-o-karolos-tou-afairei-ton-titlo-kai-ton-dinei-ston-ouiliam/

 

 

 
προηγούμενο
επόμενο

Facebook Comments